1 av 7

Första arbetspasset av sju är avklarade. Jag kan inte komma på att jag någonsin har jobbat sju dagar i sträck, men efter nästa lördag så har jag gjort det. Och inte förrän nästa söndag får jag sova ut... just nu känns det väldigt långt bort. Mina stressnivåer kommer nog inte sänkas på ett bra tag. Jag blir sån när jag inte hinner med livet, umgås med människorna jag bryr mig om, träna så mycket som jag vill, för ögonen viker sig och kroppen lägger av så fort jag kliver genom lägenhetsdörren, energin är på noll. Sen måste allt det dagliga fixas; laga mat, diska, städa, duscha... det tar sin lilla tid, iaf för mig. Kanske borde börja träna yoga eller något annat där man kan finna lugn, för det är jag rätt dålig på. Tänker alltid på vad som händer härnäst istället för att njuta av nuet. Om jag får lust att göra något så vill jag göra det direkt, vilket är svårt när man är på jobbet, det gör mig stressad.
 
Funderar på om ett uppskrivet schema skulle hjälpa mig, så jag kan se överskådligt över allt som händer under månaden. Jag gillar fysiska saker, hade alltid en kalender i skolan där jag skrev ner allt. Sen gillar jag att skriva för hand också, alltid gjort det. Och checklistor är bland det bästa jag vet. Ordning och reda ska det vara.
/PQ

Custom Concealer Trio by H&M

H&M har lanserat en ny skönhetskollektion och man får en känsla av lyx och så gillar jag den nya designen på produkterna, det är stilrent, precis som jag gillar det. Jag köpte denna concealer och använt den några gånger och tycker att den är bra. Har inte så mycket erfarenhet från sådana här typer av concealer, men är nöjd över mitt köp.
/PQ