Temporary Tattoos.

Tillfälliga tatueringar som framförallt går i guld, silver och turkos, kommer vara sommarens accessoar och jag tycker det är hur snyggt som helst, speciellt till en solkysst hud. Eftersom Nelly.com har 20% rabatt på hela sitt sortiment just nu så passade jag på att köpa dessa tre ark och en solkräm.
/PQ

Shopping i Norrpan.

En stabil frukost i magen och favoritstövlarna på, då är man redo för en shoppingdag med mamma i Norrköping. Länge sen man åkte iväg bara för shopping. Har ju blivit mer bekvämt att nätshoppa istället och dessutom är det bättre priser. Ska bli supermysigt hursom!
 
Trevlig helg!
/PQ

Hallå hej

Med bara 24 dagar kvar till Summerburst så känns inte vädret helt lovande än. Men jag hoppas att det vänder snart. Och att värmen slår till v. 24 då jag också har semester.
/PQ

Nike Löparskor

När skorna i damstorleken som man vill ha är slut, och kommer på att barnstorlekarna också passar en... jag vill ha nån utav de blåa paren, frågan är vilka, kan inte riktigt bestämma mig.
 
/PQ

En helt vanlig fredagmorgon.

Vaknade runt 4.00 imorse och var hur pigg som helst. Verkade helt omöjligt att somna om, så jag bestämde mig för att börja dagen då. Hur skönt som helst då det redan börjar ljusna ute. Åt frukost, kollade ett avsnitt av Game of Thrones och gick ner och bokade tvättid som började 7.00, också en tid då man garanterat alltid får tvättid på. Fredagar är min stora städdag, men känns något tidigt för att dra fram dammsugaren, måste tänka på ungdomsgrannarna som sover långt in på dagarna.
 
Nu ska jag äta frukost nr. 2 som består av vaniljkvarg med Paulúns superflingor med tranbär och så strör jag alltid krossade linfrön över så man får extra protein och omega-3. Stört gott!
/PQ

💇

Hittade dessa två och tyckte det stämde in hur bra som helst på mig, då jag verkligen aldrig lägger ner särskilt mycket tid på mitt hår. Äger inte ens en borste, vilket många förvånas över. Och aldrig gått till en frisör (fast jag kanske borde?). Till vardags slänger jag alltid bara upp håret i en hästsvans eller en slarvig knut. Till fest kan jag väl som mest dra en rak mittbena och ha i lite saltvattenspray. Men de få gångerna som jag har varit på bröllop har det hänt att jag har gjort en "hårbulle", men kände mig nästan överfixad. Jag tror att jag har turen att ha hår som mest sköter sig självt och inte behöver ses över alltför mycket.
/PQ