VAGABOND Dioon

Tänkte att våren skulle komma snabbare om man köpte ett par mer vårinspirerade skor. Jag såg dessa på nätet först å var sugen på att köpa, men sköt upp det som vanligt. Sen när jag skulle hem från Linköping såg jag de på rea inne på Bergqvist Skor, då var det bara å slå till!
 
Nu ska jag iväg å träna.
/PQ

Träningen.

Jag gillar att man kan se när och hur länge man varit på gymmet och snittlängden på passen. Det syns också när jag inte är hemma på helgerna... Det gillas något mindra ja. Nu ska jag ta å röra mig till gymmet.
/PQ

Kappahl Active Wear

Tittade in på Kappahl idag och ibland hittar man faktiskt riktigt fina saker där. Just nu hade dom väldigt snygga träningskläder inne, och visst vill man ha snygga kläder på sig när man tränar? Jag som älskar kläder tycker iofs att det alltid är viktigt att se bra ut oavsett var jag är. Och vi sa väl inte att jag inte fick köpa träningskläder?
/PQ

En halsduk.

I fredags sydde jag en svart halsduk, då alla svarta va slut.
/PQ

Frukost när man var liten.

Den här bilden på lillbrorsan gör mig så glad. Jag själv däremot verkar sitta i djupa tankar om livet... eller så undrar jag bara över vad jag kommer få till lunch.
/PQ

Still going strong!

 

En utmaning.

Det är ju som som så att jag har samlat på mig massa tyger, rättare sagt tre sopsäckar fulla. Och ja, det är mycket. Vissa samlar på stenar, andra samlar på bilar och jag samlar på tyger. Men känner att det är dags att omvandla samlingen till snygga plagg istället. Därför har jag kommit på en bra utmaning till mig själv. Nämligen att under hela första kvartalet på detta år får jag inte inhandla kläder, utan ska istället sy upp det jag vill ha. En toppenidé tycker jag. Går det bra kommer jag öka perioden ytterliggare. Ser bara positivt på det här, då man sparar pengar för det första.
 
Så, häng med på min resa. 
/PQ