Spets.

Vill ha sommar och värme så man kan gå i luftiga och lätta plagg. Och för att jag sen ska trivas i det så behövs några pass till på gymmet. Så ska dit nu, har planerat 1,5 timme på crosstrainern idag.
/PQ

En handväska.

Bara längtar tills jag får använda den. Vilket får bli till helgen, när man ska upp till Stockholm och hälsa på fina A, då hon fyller 25 år. Ska bli såå kul! Har ju väntat i över en månad på den här helgen.
/PQ

Hämtade ut väskan från Tiger of Sweden idag efter jobbet. Öppnade upp kartongen och i den ligger det en stor tygkasse där väskan ligger i. Hur snygg som helst var väskan. Känner ingen som har en likadan, vilket är ännu bättre. Men bilder ordnar jag imorgon. Synd att skåpen är så små på jobbet, annars hade jag tagit med den, för jag vill så gärna använda den.
/PQ

Nelly.com

När de har 20% rabatt på hela köpet och man kan använda rabattkoden för denna...
/PQ

Tiger of Sweden.

På alla hjärtans dag beställde jag denna väska till mig själv. För det tyckte jag att jag va värd.
/PQ

Bruce.

Den här hunden är bara för söt. Alltid busig och glad.
/PQ

Så gött.

Med ordentliga rutiner igen.
/PQ

När man jobbat hela veckan...

Mycket nya intryck på mitt nya jobb. Jag har fått visa mina kunskaper samtidigt som jag får lära mig mycket nytt. Riktigt kul att ha fått den här chansen. Så nu är jag helt slut. Men måste hinna träna och städa då man får finbesök i helgen.
/PQ