Hollister.

Så fina grejer, men så dyra. Dessa fyndade jag på rean. Det där linnet är så himla fint.
/PQ

London.

Kom hem igårkväll från London med många klädesplagg rikare men många kronor fattigare. Fast det var det värt, får väl låta bli att shoppa på ett tag. Tror pappa tyckte det var en fantastisk present. Är hur trött som helst efter resan nu så blir att vila å packa upp allting å tvätta.
 
På lördag bär det av till Gröna Lund med J och J. Det, ska också bli väldigt skoj!
 
Nu blir det Breaking Bad. God natt!
/PQ

Kängor.

Har hittat ett par ännu snyggare än de jag hade hittat innan. Känner väldigt starkt för att jag borde köpa dom.
/PQ

Grattis Pappa!

Fader min fyllde 50 år i söndags och i födelsedagspresent fick han en resa till London av mamma och mig. Han har pratat om det ett tag å varenda gång har man fått hålla sig i skinnet för att inte råka säga något. Men vi hade hållit det väldigt hemligt eftersom han inte hade en aning att vi planerat detta. Ska bli kul å få visa upp London och framförallt få shoppa såklart. Jag har ett antal butiker som måste besökas.
/PQ

Orust.

 
Bild från förra helgen. En tyst å stilla söndagsmorgon på Orust. Och en badgalen hund. Minus alla insekter så var det hur mysigt som helst. Hade varit skönt å alltid få vakna upp till det här.
/PQ

Torsdag.

Fint väder, vilket betyder en lång cykeltur till Lövåsen för att leta efter en rullvagn och eventuellt förvaringslådor. Sen gym. Och eftersom älsklingen har fullt upp med skolan så får jag snällt stanna hemma i helgen istället, vilket inte var tänkt från början. Så får se vad man får hitta på. Kanske dra en filmkväll med gänget i vanlig anda. Först ska jag njuta av den här fina dagen.
/PQ

Biker Boots.

I höst är det boots som är inspirerade av motorcykelkängor som gäller. Och jag har spanat in dessa två. Det lutar åt att köpa den enklare modellen utan det quiltade. Men tänkte först se om jag hittar något snyggare på den trippen som jag ska göra senare i september.
 
Nu när jag fått smälta maten lite så är det dags för en sväng på gymmet.
/PQ

En sån härlig dag.

Vakna upp idag med massa energi å pepp. Strålande sol och man blir bara alldeles lycklig. Satte på Kygo och började städa. Och nu njuter jag bara av dagen. Ikväll är det jag som bjuder päronen på middag. Det blir krämig pasta à la Payan. Pappa älskar tydligen den.
 
Senare inatt när mina ex-kollegor slutat jobbet så ska jag hänga med till donken å snacka lite skit. Och imorgon förmiddag drar jag mot Göteborg för att träffa efterlängtade personer.
/PQ

Popaganda 2014

Jag hade en toppenhelg i Stockholm. Grymma och talangfulla artister och härligt folk. Det är så skönt å kunna stå bland folk utan att det trängs och knuffas och trycker på, det är det fina med mindre festivaler och när det inte är så mycket mainstream-musik, för då är de flesta där just för att lyssna å se å inte stöka. Det blir lätt ett återbesök. Popaganda, det gjorde ni bra!
 
När spelningarna slutade i fredags gick vi till Södra Teatern och mötte upp Mys vänner, sedan drog vi vidare till Marie Laveau. Och efter lördagens spelningar blev det nattklubben Sommar! och avslutningsvis på den fantastiska jazzklubben Fasching. Kan inte minnas när jag var ute så sent två kvällar i rad eller ute så sent alls. Men är man i Stockholm, så är man.
/PQ