Wild Orchid Dress.

Den här klänningen som jag har funderat länge på ligger på rea nu och till halva priset. Det betyder ju att jag bara måste köpa den?
/PQ

Mhmm mat.

Ja när inte halva dagen går åt till att jobba längre så får man mer tid till annat, som att träna och äta mat. Många äter tydligen mindre när de exempelvis har semester för att de är mindre aktiva. Jag är helt tvärtom, äter mycket mer, för man har ju all tid i världen å tillaga god mat. Mat är livet! Att bara äta för att leva, funkar inte.
/PQ

Olja.

Den här bänken som min mikro står på är av massiv björk, helt obehandlad. Eftersom den utsätts för en del fukt så tänkte jag olja in den så den håller längre. Den blev snyggare faktiskt också, fick lite mörkare färg. Och strukturen blev mer synlig, det gillar jag.
/PQ

Högskoleprovet.

På lördagmorgonen ringer klockan på mobilen 6.55... fast jag ställde klockan på 6.40. Så jag måste ha tryckt på snooze, fast det är inget jag minns. Kliver upp ur sängen och drar upp persiennerna och ser att det ösregnar. Typiskt, alltid när man ska göra något viktigt. Gör mig i ordning och äter sedan min gröt. Tar på mig min kappa men inser direkt att det nog är en dum idé i detta väder, så drar på mig regnjackan istället.
 
Hoppar på cykeln. Ska möta Jimmy vid rondellen. När jag kommit halvvägs får jag en känsla av att jag glömt något... när jag nästan är framme kom jag på att jag har glömt mitt leg. Cyklar med eld i baken hem direkt å samtidigt ringer J för att säga att han kan åka iväg så länge. Men jag hade visst god tid på mig.
 
När klockan slår 9.00 höjs pulsen och koncentrationen är på max. Huvudvärk och magont var ett genomgående symptom under hela dagen, jag tror jag tänkte så hårt att jag fick huvudvärk å den sitter kvar än. När jag fyllt i den sista rutan på svarshäftet kommer ångesten över om jag nu f*n tänkt rätt och gjort rätt. För man gick ju genom dagen som en maskin kändes det som. Kl. 17.00 skulle facit släppas, vilket jag både längtade efter och fruktade.
 
Ska hämta min cykel som står parkerad precis utanför, under tiden passerar en gammal klasskamrat från högstadiet som jag inte sett på år och dar, och vi utbyter några ord. När jag börjar rulla cykeln så låter det konstigt, bakhjulet är helt platt; punktering *suck*.
 
När jag väl är hemma så hoppar jag in i duschen för att få bort den svettiga tenta-looken (om den nu finns). För att va fräsch vid middagen på Rhodos med efterlängtade vänner. Självklart va jag tvungen att jämföra mina svar med det facit som släppts innan middagen. Och ja, det gick bättre än vad jag hade förväntat mig. Vilken lättnad. Men de tog bort den delen som jag tror jag va bäst på, hade varit kul å få veta hur många rätt jag hade där.
 
Så nu är det bara och vänta till den 24 november. Då mitt riktiga resultat kommer.
/PQ

5.

Och så var det bara 5 dagar kvar till Högskoleprovet. Det går faktiskt bättre å bättre för varje prov jag gör, förstår mer iaf. Har fortfarande den inställningen att jag kommer göra mitt bästa oavsett och det får gå som det gör.
/PQ

Mössa.

På hösten kan man bära mössa. Och det är gött det. Sen när det börjar bli riktigt kallt då får man skaffa en rejäl mössa, som jag inte har än. Håret ska också klippas tänkte jag efter Halloween, då mitt långa hår behövs till den planerade utstyrseln.
/PQ

Forever 21

När jag var i London så spenderade jag nog mest pengar på Forever 21. De har så mycket fina grejer och då gick jag inte ens på alla våningar, för det var så mycket och jag hade lite tidspress. Jag använder sällan jeans för de sitter oftast jättedåligt på mig av nån anledning plus att jag känner mig orörlig i jeans. Men dessa passar super.
/PQ

Långpromenad.

Blev cirkus en tretimmarspromenad idag, som först började med uppehåll, sen regnade det lite och när jag var påväg hemåt igen så lyste höstsolen. Hur underbart! Och påvägen gjorde jag iofs några stopp, för att kolla efter konsoler och hyllplan. Måste verkligen fixa hyllor i lägenheten...
/PQ

Ginger Fizz

Jag diggar de här klänningarna från Ginger Fizz och vill så gärna ha dom. Jag är annars inte ett stort fan av mönstrat, men de här är klockrena tycker jag. Frågan är bara om just jag passar i de. Finns de i butik någonstans så får ni gärna säga till. 
/PQ