Black Friday

Shoppingens stora dag. Och jag kommer nog definitivt köpa något. Alla de stora nätshoppingsajterna har erbjudanden, så lika bra att passa på. Jag kommer främst kolla efter väskor och skor. Skulle vilja ha en liten axelväska som man kan ha när man ska ut, en snygg handväska och ett par snekaers.
/PQ

Vagabond - NORAH

Vill ha!
/PQ

Cubus.

 
Häromveckan hade Cubus 25% rabatt på alla underkläder och självklart passade man på att köpa några schyssta spetsbehåar och toppar som man kan bära till sommaren sen (ja, jag längtar redan till sommaren). Den översta köpte jag i vit, svart och blå. Och den mellersta i svart och vit. De är otroligt bekväma då de inte har några byglar.
/PQ

Pukka Te

Ekologiskt och inga konstigheter. Jag är inte så förtjust i lakrits, men lakrisroten ger en väldigt mild och genuin sötma som jag gillar väldigt mycket. Kommer definitivt prova några av deras andra spännande smaker också.
/PQ

Älskling.

Inte många lyckas va så oemotståndligt snygg på festival, men det lyckas du. Kanske för att du är den finaste killen i mina ögon. Ju mer jag är med dig desto mer rätt känns det. Jag är så hopplöst kär i dig. Du kan laga god mat, är ordningsam (för det mesta) och knäpp som jag. Du får mig att känna att jag är den enda tjejen för dig, den känslan har jag letat efter. Jag har hittat min prins! Puss!
/PQ

Good things are about to come.

Väcktes av ett väldigt trevligt samtal imorse. Och vart det leder får vi helt enkelt se. Ikväll har jag lagt ner mycket tid på det iaf. Hoppas bara att det räcker ända fram.
 
Imorgon ska jag nog lägga all tid på klänningen.
/PQ
 

Soffa.

Ja man är ju duktig på att skjuta upp saker av nån anledning. För mig handlar det nog oftast om att jag kan kolla runt väldigt länge innan jag bestämmer mig, speciellt saker som kostar mycket. Iaf så var det värt att vänta lite denna gången, då jag nu såg att det va 10% rabatt på Ikeas soffor och det är en soffa därifrån som jag vill ha. Hur bra som helst!
/PQ

Alexander Wang x H&M

På torsdag släpps kollektionen Alexander Wang for H&M. Och de har inte liiite snygga grejer. Jag gillar den sportiga och smått futuristiska looken på kollektionen. Skulle vilja ha många saker därifrån. Hade jag fortfarande jobbat så kunde jag ha klickat hem många saker med gott samvete. Fast nu får man prioritera. Sjukt snygga grejer iaf.
/PQ