Summerburst Stockholm Line-up 2014

Idag drog Summerburst Göteborg igång och tur att de fick bra väder, för här i öst så regnar det å särskilt varmt är det inte heller. Har några vänner där borta som är där och de har lagt upp härliga bilder, det gör mig otroligt taggad för om två veckor är det min tur. Blir tredje året i rad. Och än har jag inte tröttnat, speciellt inte nu heller när området har blivit större och premiär för den nya trance/hardstyle-scenen och mer aktiviteter. Är taggad i varenda cell.
/PQ

Hi! I just moved in.

Gjorde den obligatoriska resan till IKEA, som man gör när man precis har flyttat. Köpte också ett flyttbart bord som mikrovågsugnen ska stå på, då det finns för lite plats på köksbänken. Fixar bild sen när den är ihopmonterad.
/PQ

That feeling...

H skickade den här igårkväll... måste va bland det gulligaste jag sett, för man förstår exakt den känslan...
/PQ

Pasta à la Payan

Blev så grymt nöjd med matlådorna igår. Färskpasta med en sås på creme fraiche, lök, vitlök, champinjoner, paprika och färsk basilika. Så enkelt och så gott!
/PQ

Norrköping & Linköping

I fredags blev det efterlängtade besöket på Hugo i Norrköping äntligen av. Det var länge sen man va där så vi bestämde oss för att gå dit när de hade öppnat uteserveringen. Mestadels av kvällen satt man ute å njöt av gott sällskap. Och för första gången fick H chansen att lära känna mina vänner, det var på tiden det. Vi tog sedan sista tåget hem till Linköping.
 
På lördagen skulle vi på Friend Crawl, men pga extrem trötthet och icke ölsug (för min del) så hoppade vi över det. Istället såg vi film och älsklingen gjorde popcorn. Han är en hejare på popcorn å ingen gör de så goda som han.
 
Idag kom mina päron ner för att fira mig, då jag fyller år på tisdag, så mina syskon kunde få vara med. Blev god mat och tårta. När vi va mätta å nöjda åkte vi till Ikea så jag kunde handla lite saker till lägenheten och H kunde äntligen få köpa sig en soppslev. Finns ingen ursäkt längre för att inte göra soppa. För jag älskar soppor!
 
Sovdags. God natt!
/PQ
 
 

Första inlägget.

Genom mitt internet jag skaffat i lägenheten. Slipper skriva inlägg från mobilen nu, som bara är pilligt å jobbigt. Kör på 10/10 som räcker gott å väl för min del.
/PQ

DottyDictionary

Funderar på att köpa dessa till lägenheten. Jag tycker de är så grymt snygga. Finns många olika, men fastnade mest för dessa tre. Tycker oftast att tavlor som finns å köpa i vanliga butiker är tråkiga, men de här är ändå lite annorlunda. Tror de endast finns å beställa från nätet, vad jag vet iaf.
/PQ

Och här bor jag!

Flyttade äntligen i helgen. Pappa, mamma å älsklingen har varit med och flyttat. Det är en del kläder å diverse grejer som ska in i garderoberna snyggt och prydligt. Underkläderna vek jag å lade i färgordning och hängde in kavajerna i färgordning också. Saker tar extra tid för mig att fixa, just för att jag vill att allt ska vara perfekt. Bildbevis kommer. Allt i köket är i princip uppe iaf. 
 
Imorgon blir det å diska å laga mat .Frågan är vad man ska laga...
/PQ 

EOS Lip Balm

Om ingen har förstått det än så älskar jag allt som har med hud och hår att göra. Beautyplanet hade 24% rabatt härom veckan, då slog jag till på läppbalsamen från EOS. De är naturliga och ekologiska, som jag är väldigt mycket för. Den rosa doftar granatäpple och hallon, den blåa doftar blåbär och acaibär och den sista doftar mint. Alla luktar verkligen supergott och inte sliskigt alls.
/PQ