Inte vilken helg som helst.

Den här bilden togs för nästan exakt 1 år sen. Det var också då jag träffade världens sötaste hund för första gången, Bruce. Trots att han bet en i tårna under matbordet, kissade överallt å skällde när han inte fick vara med å dessutom rev sönder mina nyinköpta tights. Älskar bushunden. Men någon jag älskar mer, är min pojkvän. På lördag den 29:e mars har vi varit tillsammans i 1 år. Och min kärlek för den här killen bara växer å växer. Det täntke vi fira med middag på Kniv Å Gaffel i Linköping. Ska tydligen vara en väldigt bra restaurang. Det ser jag fram emot. Allt i matväg gillar ju jag, vilket H är mycket väl medveten om. Vad mer som händer, det får vi se. Mycket mys å bara njuta av varandras sällskap vill jag.
 
Städa å gymma imorn innan man får slappa. Trevlig helg!
/PQ

Påfyllning i garderoben.

 
Beställt hem en lång stickad tröja för varmare vårdagar så man endast kan gå i den med ett linne eller t-shirt under och tights. Och klänningen va bara så fin så den åkte med.
/PQ

Gym å sånt.

Dubbelcheckade faktiskt så att inte någon naken stackare hamnade med på bild. Får se hur mycket man orkar idag. Tar tid å uppnå strandkroppen känner jag.
/PQ

Love lace.

 
Åh vad jag längtar till varma sommardagar så jag kan strosa runt i tunna, luftiga underkläder.
/PQ

Långpromenad.

Hur gött som helst med en promenad i det här vädret igår. Till helgen skulle det bli tråkigare väder, så då får man hänga på gymmet istället. Tänkte satsa på ett konditionspass idag. Ögonen kliar idag, så våren tycker jag inte är för fantastiskt #pollensäsong.
/PQ

Solsken.

Trycker i mig frukosten nu för att snart bege mig ut i solen för en långpromenad innan jobbet. Tänkte att jag skulle gå och utforska Netto som nyss har öppnat.
/PQ

Lägenhet.

Ja, den där fina lägenheten från 1916 med högt i tak och djupa fönster, den är min nu. Jag är så glad å längtar tills jag får flytta in dit, vilket blir första helgen i maj. Fyller också år i slutet på samma månad, blir ju perfekt för att slå ihop födelsedagsfest å inflyttningsfest. Det här känns otroligt bra. Dessutom nära till city (bara nedför backen) och till jobbet, kan inte bli bättre.
/PQ

2014-03-09

I fredags när jag klev av bussen möttes jag upp av H i en ny snygg skinnjacka från Jofama. Då kände jag att, investera han i en skinnjacka, då ska jag ha den där väskan. Så jag har beställt hem väskan från Boomerang nu. Så nöjd!
 
/PQ

Boomerang.

Jag är väldigt inne på väskor just nu och har spanat in en del jag skulle vilja ha, som denna från Boomerang i äkta läder. Jag är ju lite svag för portföljväskor och gamla skolväskor. Den här är lite saftig, men det skulle va värt, eftersom den är i äkta läder så kommer den hålla länge länge. Den är ju sinnesjukt snygg.
/PQ

En handväska.

Köpte den här väskan när jag va i Stockholm istället för den andra jag pratade om. Sen var det inte så mycket mer shopping, köpte saker jag behövde bara, bl. a. strumpbyxor.
/PQ

Avicii @ True Tour 2014-02-28

Behöver inte säga nåt mer än att det var underbart att vara där. Vilken stämning å vilket drag.
/PQ