Bråvalla.

Nu är det dags å bege sig. Fyra nätter på fält å go musik. Hur gött som helst.

Vi ses väl där?
/PQ

Festivalbyxor

Eftersom väderguden vägrar ge oss strålande sol och massa plusgrader till Bråvalla, så tänkte jag att jag får traska runt i långbyxor, som jag knappt har. Gick på H&M igår och hittade dessa som får hänga med till Norrköping imorgon. Äger annars bara leggings, vilket kan bli lite tråkigt kanske. Sen ska min jumpsuit som jag sytt själv med. Bekväma kläder it is. Borde börja packa, men vet inte riktigt vad jag ska ha med...
/PQ

Summerburst Stockholm Dag 2

Lördagen blev mycket bättre än fredagen, vädermässigt. Solen strålade hela dagen å det blåste inte särskilt mycket. Jag ser fram emot nästa år och hoppas på att vi får mer tur med vädret. För allt annat var kanon! Och kul att det har blivit större, för det tog ingen tid att ta sig in på barområdet och det fanns gott om dass. Så Stadion är historia.
/PQ
 

Summerburst Stockholm Dag 1

/PQ

Fantastisk helg i Stockholm.

I fredags trotsade vi de hårda vindarna å kylan å dansade intill sista sekunden av Hardwell. För att sen på lördagen få strålande sol och snällare vindar. Det har varit jättekul och skönt med en minisemester.
 
Idag är det jobb igen, men det känns inte så tungt då sommarjobbarna kommer. De är väldigt efterlängtade. Så kul som vi hade förra sommaren har jag aldrig haft, så låt denna sommar bli likadan om inte bättre.
/PQ

Granhed.

Vi åkte lite båt i fredags, dagen innan bröllopet. Det var väldigt fint och när man kom ut på sjön så var det så lungt å stilla. En utav livets bättre stunder; harmonisk miljö med personen man älskar mest i samma båt. Det kan bara inte bli bättre. Fanns bastu också, så blev att basta en del och jag tog årets första dopp.
 
Har inte kollat genom bilderna som jag tog i helgen men de kommer upp när jag fått ordning på det.
 
Den här helgen, eller rättare sagt imorgon drar jag mot Stockholm och Summerburst. Har längtat sen jag köpte biljetten. Bäst å lägga sig nu så man orkar med morgondagen, den kommer bli lång. Och packa har jag inte heller gjort, men det får jag ta imorgon.
/PQ

"Jag ska bara duscha"

Mamma skickade ett sms när jag var på jobbet att hon skulle till mig å duscha då det inte fanns något varmvatten hos dom. Bra att jag ändå flyttat hemifrån nu när de håller på med stambyte å grejer där borta. Alltid när hon kommer till mig så blir min disk alltid ren också, helt magiskt. Min mamma är en superkvinna, på många sätt.
 
/PQ

God natt!

Jobbade igår å lyckades knappt sova tre timmar inatt, upp vid sex imorse för å duscha å göra mig i ordning. Raka vägen ner till Linköping. Kom sen hem å kunde vila i 30 min för å sen dra till jobbet. Och nu är jag här, ganska pigg. Men egentligen är jag nog inte det... visar sig sen när man bäddat ner sig. Får bli sovmorgon imorgon för på fredag blir det också att gå upp tidigt, men inte lika tidigt.
/PQ

Hard working woman

Jobbade till kvart över två inatt och om en timme är det på't igen. Börjar extra tidigt idag för att gå på möte. Och imorgon blir det att gå upp supertidigt då jag ska iväg sju, till Linköping för att se älsklingens robottävling. Det kan man inte missa. Så det blir en lång dag. På torsdag måste jag ta å sy upp klänningen jag ska ha på bröllopet på lördag. Hela fredagen blir man upptagen också. Fullspäckad vecka, vilket är väldigt kul faktiskt. Synd bara att man knappt hinner träna. Igår blev det ett pass iaf.
 
Nu ska jag fixa mig å sen gå till jobbet.
/PQ

En vit läderjacka.

En födelsedagspresent till mig själv. Har kollat efter en vit läderjacka länge. Riktigt somrigt och fräsch. Dessutom lite ovanlig.
/PQ