En båthelg på Hjälmaren.

H kom å hälsade på i helgen och mestadels av tiden spenderades ute på sjön, på H's väns båt. Den va riktigt fin å rätt rymlig. Avgång från Fiskeboda och ut på Hjälmaren åkte vi. Ute på sjön träffade vi på Sven, som vi tidigare hade konverserat med vid bryggan, och vi stannade en stund för att utbyta groggar och erfarenheter. Vi åkte runt till några öar och pausade för bad. När tröttheten slog till lade vi oss i båten och sov.
 
På söndagen åkte vi till Vinön för att äta nåt gott och se oss omkring. Verkar sjukt mysigt och bo där, idylliskt och lugnt. När vi var påväg tillbaka till hamnen så började det blåsa rätt mycket och allt bara gungade å fortsatte gunga när man kom hem. Lätt värt när man haft den mysigaste å härligaste helgen på länge. En båt ska jag ha när jag blir stor.
/PQ
 
 

Långt.

Jag är helt inne på långa tröjor och kimonos. Så passade på att fynda nu på Nellys rea. Alltså, den där vita i spets, hur snygg som helst. Hoppas den är lika snygg på mig bara.
/PQ

Popaganda

Då var biljetten köpt och nu är det bara att längta.
/PQ

VM-final

I söndags såg vi vm-finalen hos mig. Vi höll på Tyskland och det gick ju vägen för dom. Hoppas grannarna inte blev för störda av allt skrikande. Inte för min del då jag knappt kunde prata i fredags, men är nästan helt bra nu.
/PQ

Nätshopping

Jag är nog inte ensam om att tycka att även fast man vet exakt vad man har köpt, så känns det ändå som julafton när det kommer.
/PQ

Blasterjaxx.

Jimmy å hans vänner och jag var på Blasterjaxx på Bråvalla, vi tänkte ta kort å så ville några randoms (de med orange tejp) va med. Härliga typer. Ovädret, leran å de snåla plusgraderna skrämde inte mig från att vilja komma nästa år också. Eller ja, vi får se. Vi planerar att gå på ännu större festivaler nästa år om man nu får tag i biljetter. För då gör man ju det istället.
/PQ