Roberta M

 
Members.com har så bra erbjudande just nu på dessa väskor från Roberta M som är i äkta läder. Snygga är de (minus axelbanden som isf åker bort) och jag är väldigt sugen på att ha en av de i min ägo. Tänkte direkt på svart, men det känns ju så tråkigt att allt man äger ska vara svart. Så man borde satsa på den bruna... passar bättre nu till våren och sommaren också. Eller hur?
/PQ

Converse

Två par Converse från moder. Är mer än redo å traska runt i dessa när det blir varmare väder. Har länge velat ha vita och röda. Är supernöjd! Vilken morsa man har, på alla sätt å vis.
/PQ

Om 10 dagar

Hotell är bokat. Tåg är bokat. Nästa fredag bär det av mot Stockholm och Tele2 Arena. Kommer bli grymt tror jag.
/PQ

Grått.

Funderar starkt på att köpa denna simpla, men fina klänningen. Ska fundera lite mera under tiden jag jobbar. Men det lutar ganska mycket åt ett JA! Isf skulle jag kunna ha den på inflyttningsfesten på lördag. Så passande.
/PQ

Glad tjej på festHEN.

 

Cosy Sunday


DokusåpafestHEN

Det första de tog ifrån oss när vi kom innanför dörren var mobilen. För vi ska va sociala med varandra, vilket jag tyckte va en bra regel iofs. Men jag snodde tillbaka den så jag kunde prata med älsklingen min. Så jag äger inga bilder från kvällen. Jag va den enda som inte var singel där, så det var underhållande att titta på kan man säga, och några ville inte ens inkludera mig i lekar, vilket säger mer om dom än om mig. Man behöver inte va tråkig å utanför bara för att man är upptagen, det är bara larvigt. Se men inte röra. Överraskade min kompis My också, hon hade ingen aning om att jag skulle komma. Kul att hon blev så glad.
 
Det var en del sörmlänningar där, de var härliga. Den ena va konstnär och den andra pluggade samma sak som min snubbe.
 
Gillar att festen innehöll massa lekar och uppdrag. Lite annorlunda, lite bättre?
 
 
Idag blev det kycklingkebab i gammal hederlig anda. Det är min tradition. Alltid när jag är i Norrköping så måste jag äta kycklingkebab, vilket är den enda kebaben jag gillar.
 
Ikväll blir det bara tv-tittande och godis. The Village är det som gäller nu.
/PQ

Ja, utbildning!

Var på utbildning i måndags och tisdags om facket och att va bemanning. Det var väldigt lärorikt faktiskt, man fick veta saker man inte hade en aning om innan. Maten vi fick var också av första klass. Jättegod sallad. Fiskgratängen var mumsig men portersteken på tisdagen slog allt. Ni som känner mig vet att en god måltid kan verkligen göra hela min dag. Är det så här trevligt att gå på utbildning så går jag gärna på flera.
 
Ska göra mig redo för gymmet nu, träna bort träningsvärken som jag fick från onsdagen. Pepp!
/PQ

Uddevalla - Brastad - Göteborg

Blev tyvärr inte så mycket bilder från förra helgen, njöt av den istället. Började lördagskvällen med en Pita-inspirerad middag; stekt tärnad kyckling, bulgur, vitlökssås och grönsaker i tortillabröd. Hur gött som helst. Senare droppade flera gäster in å det bjöds på ost och kex och svängig musik. Vi landade sedan på Mortens, som jag inte varit på, på säkert över ett år. Men Uddevallaborna verkade ha valt att spendera kvällen på GG istället, ja, för vem vill inte festa med Paradise Hotel-deltagarna?
 
På söndag blev det en riktig slapp dag ute i Brastad med köpepizza och film som jag bara somnade till... blir så när man jobbar mycket å håller igång på helgerna.
 
Klev upp ganska tidigt på måndagen sedan för att möta upp Terese, som varit i skolan hela förmiddagen, i Göteborg för lunch å shopping. Lunchen avnjöts på Brunos, vilken sallad de hade, så sjukt god. Det var en pastasallad med kyckling, pesto och tomatsås vilket de toppade med en vitlöksolja. Och mycket mat fick man också, det tog emot när man hade en tredjedel kvar. På shoppingfronten hittade jag inte mycket. Ett par mysiga sockor från Twilfit, en vanlig vit t-shirt och träningsshorts från GinaTricot.
 
Vid 17-tiden var det dags att bege sig hemåt, å där va ännu en visit över, tiden går alldeles för fort med er. Men oavsett hur lång tid det går mellan våra träffar så vet jag vart ni står. Kärlek!
/PQ