Skincity

Passade på att beställa några saker när det var 20% rabatt på Maria Åkerberg i Skincitys julkalender. Minns till å med när jag handlade där första gången, vilket var ett år sen, också i julkalendern. Man får tacka min dåvarande kollega som tipsade mig om Maria Åkerberg, jag har nog aldrig provat så mycket olika saker från ett å samma märke; Kallpressad Jojobaolja, Aloe Vera Barbadensis, Face Lotion, Body Lotion, Face Mask, Shea Balm och nu dessa tre. Ansiktskrämen och kroppskrämen passade inte mig, men resten av grejerna är helt toppen.
/PQ

Juldag.

Finaste H och sötaste Bruce.
/PQ

Mellandagsrea

Vilket innebär att jag stannar hemma eller åtminstone håller mig borta från stan. Trängas, köa å kolla på saker man inte vill/behöver ha låter inte alls lockande på något vis.
/PQ

Michael Kors

Yes, please!
/PQ

Matematik 3000

Tänkte att jag skulle köra genom gymnasiematten, kurs A till D, för att kunna toppa mitt resultat på högskoleprovet till våren. Och kanske läsa en och annan Strindberg-roman för att bredda mitt ordförråd.
/PQ

The Wool Hat

Köpt en ullhat för att det är så stört snyggt.
/PQ

Overknee-stövlar

Värd varje öre så snygga de är! Och så värmer de ju mer än halva benen, vilket är super nu när det är kyligt ute. Men sexigast är de nog ändå till bara ben eller om man har hudfärgade strumpbyxor. De här kommer jag glida runt i på lördag.
/PQ

Måla.

Målat sista lagret på kabeltrumman. Och första lagret på min blivande hylla för högtalarna.
/PQ