Måndag.

Lön och egentid som jag inte fått ha på tre veckor. Så det är en väldigt bra måndag. Och nu ska jag gå på secondhand och ikväll blir det filmhäng hos Jimmy.
/PQ

Bruce ♥

Sötaste, knäppaste bus-Bruce. Jag vill gosa och leka med honom. Han har tydligen blivit tyngre nu med.
/PQ

Smördegspaj.

Päronen var på en tur till Stockholm igår, så jag fick stå för maten när de kom hem. Det blev rikitgt gott och jag tror de va nöjda.
/PQ

Tisdag.

Det var visst som så att damen som lade beställningen av min nyckel hade skrivit rätt och sen hade Swesafe vispat ihop något eget. Hon på KFAB tyckte lite synd om mig som fick springa runt så mycket för en nyckels skull. Men jag fick gå själv till Swesafe så fixade dom det direkt. Snabbt gick det också.
 
Tänkte gå på stan en liten sväng, sen har jag paket att hämta från MMSports och Lyko.
/PQ

Casall Shape AR2

Var på Vingåkers Factory Outlet igår för att pappa skulle leta efter ett par skor. Och jag hittade ett par träningsbyxor och pilotbrillor. Väldigt nöjd över båda köpen.
 
Nu ska jag gå till KFAB igen, för jag fick fel nyckel i fredags. De verkade sjukt förvirrade så jag blev inte direkt förvånad. De får göra om å göra rätt. Efter det blir det iväg å träna, har längtat efter det.
/PQ

Minigolf.

Ägde grabbarna efter halva rundan och fick till å med en hole-in-one, men sen började de ta igen å jag landade till slut på en delad tredje plats. Det sved. Tappade flytet helt enkelt, men nästa gång, då!
/PQ

Världens Bar

Gick på Munken in the park förra helgen å träffade fina tjejer. Tog en drink å käkade på Världens Bar. Har ätit där flera gånger förut och det har alltid varit bra, men nu har de blivit ännu bättre då de uppdaterat menyn. Lite lyxigare, lite bättre. Räksalladen var supergod och brödet... bland de godaste bröden jag ätit, man ville bara ha mer. Jag äter väldigt sällan mjukt bröd annars. Världens Bar rekommenderar jag starkt för alla som åker till Norrköping, både för att äta eller bara ta sig en drink. Trevlig personal och mysigt ställe.
/PQ

TGIF

Jag har städat. Jag har möblerat om i lägenheten så att lillsyrran ska få plats i två veckor framöver. Ska bli spännande å se hur det går. Något trångt men det funkar nog fint.
 
Ska packa lite, sen åker jag till Norrköping för att främst träffa efterlängtade människor och sen Munken in the park. Har laddat upp med resorb i det här varma vädret så man inte svimmar i värmen.
 
Trevlig helg allesammans!
/PQ

#mittpådagenlyx

/PQ