Victoria's Secret

Passade på å köpa på mig när det var kampanjpris. Men nu är de nerpackade och väntar på förflyttning.
 
Nu är det mest kläder kvar och annat smått, men det tänker jag bara slänga ner i Ikea-kassar sen när det är dags. Är ju ledig första maj, då finns det tid å fixa det sista. Riktigt nära nu.
/PQ

En kabeltrumma.

I helgen var det underbart väder, vilket var perfekt för att börja fixa med kabeltrumman som jag fick från jobbet. Tänkte först att det skulle få ligga en skiva över så det täckte alla fula hålena, men vid närmare eftertanke så är det nog fnt med att bara ha det som det är. Någon ljuslykta eller så kan ju få täcka det stora hålet. Sen ska den självklart målas vit. Morgondagens uppdrag blir då att köpa målarfärg och penslar, om jag kan låna bilen.
/PQ

VAGABOND Dioon High

Kärlek vid första ögonkastet. Hur snyggt skulle inte dessa vara till våren nu? Mhmm...
/PQ

Längtar

Om 11 dagar hämtar jag nycklarna till min nya lägenhet. Det är väldigt snart, man borde börja packa ihop. Men det mesta ligger redan i flyttlådor sen innan. Kläder och saker jag använder dagligen är typ det enda som behöver packas ihop, men det är inte så bara när man äger en del kläder. Blir å rensa ut gammalt medan man packar ner.
/PQ

Pollensäsong

Nu är jag laddad inför den hemska pollensäsongen.
/PQ

Spets

Uppdaterade vår-/sommargarderoben nyss med dessa. Passar spetstoppen så tänkte jag beställa en i svart också.
/PQ

The game is on!

Klart man har spelat en del i helgen å det har varit kul men frustrerande. Kan va så att tv-spel är ett test för tålamodet, jag tror nästan det. Provade Rayman Legends igår, inte lika frustrerande, än. Jag är riktigt nöjd med det här köpet, absolut värt vartenda krona.
/PQ

Nintendo Wii U

Beställde hem ett Wii U i måndags och fick redan en sms-avisering igår när jag va på jobbet. Får bli å hämta den imorgon, för nu blir det gym innan jobbet.
/PQ