DW och Hurraw!

När jag kom hem från jobbet i onsdags så låg det ett paket på köksbordet, då hade min klocka kommit. Och jag har haft på mig den sen dess och likaså dessa underbara läppcerater från Hurraw! Som är 100% veganska och ekologiska. Och de heter just HurRAW för att de använder råa ingredienser, som att olivoljan är kallpressad. Bra grejer! Handgjorda är de också. Nu kommer jag slippa nariga läppar ett tag iaf.
/PQ

Daniel Wellington

Har klickat hem klockan med natobandet och ett svart läderband så att man kan variera sig. Så blev ingen MJ den här gången, men kanske nästa. Är nöjd hursom. Får se sen när leveransen kommer om den lever upp till mina förväntningar. Men det hoppas jag. Längtar massor tills den kommer!
/PQ

För att jag har ett jobb nu.

Som jag ska gå till imorgon. De saknade mig på Ericsson, så jag är tillbaka. Hösten kunde inte fått en bättre början. Hoppas på att få stanna ett bra tag, det är roligt å jag trivs otroligt bra. Gött gäng, gött häng!
/PQ

Åka av.

När vi kom fram gick vi en snabbis på stan, kollade främst på klockor, för båda är på jakt efter en bra å snygg klocka. Det blev inget så då tog vi oss en lunch istället, då på Jensens. Sen blev det Djurgårdsfärjan över till andra sidan. Är man kär så måste man ju åka Kärlekstunneln å vi diskuterade varför det egentligen hette så, för jag minns när jag var liten så var den sjukt läskig, för det är en massa troll å troll är läskiga...
/PQ

Gröna lund.

Förra helgen åkte jag å min andra hälft till huvudstaden å lekte av oss på Grönan. Riktigt rolig dag. Självklart blev det sockervadd, det måste man äta när man är på nöjesfält.
/PQ

Det går bra nu.

/PQ

Höstmodet.

Hösten måste nog va den säsongen som kommer med de snyggaste kläderna. Tjocka tröjor, stickat, halsdukar, kängor och min favoritväst från Zara. Och höstfärgerna är också mer jag än sommarfärgerna som drar till sig alldeles för mycket uppmärksamhet. Men missförstå mig inte, för jag älskar färgstarka accessoarer, de piffar ju alltid upp en outfit. Är väldigt inne på det där med läder i år, så är rätt sugen på nån läderkjol eller lädertights...
/PQ

November Lights

Gå på Summerburst i juni och November Lights i november... det är nästan ett måste. Festival på vintern, det är så givet. Så alla ni Summerburst-lovers...
/PQ

And the days go by

Kämpar på med körkortet, kan typ känna doften av den, känner mig rätt grym bakom ratten nu. Annars händer det inte för mycket, söker intensivt jobb, för jag vill gärna jobba nu. Händer inte det så har jag ett jobb som börjar i december iaf, vilket är ett tag kvar. Sen tänkte jag göra högskoleprovet också, kan va kul tänker jag. Längtar mest till helgen nu, för då blir det Gröna Lund med älsklingen. Ska bli superduperkul!
/PQ