Ett litet tack.

Eftersom jag lade upp mammas byxor och tog ut hennes byxdress för någon vecka sen, så blev jag bjuden på lunch idag. Jag va sugen på wokade nudlar, så jag körde ner till stan å vi avnjöt en god måltid på Hot Basilika. Mitt favoritställe i Katrineholm. Jag gillar att de wokar nudlarna med sås, för vissa andra ställen wokar bara med olja å det känns då mest bara fettigt å tråkigt. Sen åkte vi å handlade.
 
Nu när jag smält maten så är det dags att röra sig mot gymmet. Lördagskvällar kan va de skönaste dagarna å träna på, då det sällan är nå folk å särskilt inte på lönehelger.
 
Ha en trevlig helg gott folk!
/PQ

Payday

Tog på mig mina favoriter, klockan från DW och den stickade tröjan jag köpte på Smögen, för att ta mig ut i den soliga höstdagen. Eftersom det är löning tog jag mig en promenad ner till stan å kikade lite i butikerna. Hittade en kavaj, en ring, ett par trosor och två bastoppar. Man är rätt dålig på att shoppa basplagg, men nu behövdes det verkligen. Faktiskt skönt å bara kunna dra på sig något casual fast utan att det blir tråkigt då, såklart, det får det inte bli.
 
Hämtade också skorna efter stanrundan. Och ja de passar och ja klackarna lyser. Fast den ena lyser knappt så tänkte reklamera den. Jag menar, köper man något som kostar en del så ska det banne mig funka också.
/PQ

Jeffrey Campbell Lita Cleata

Jag är väldigt förtjust i JC och äger redan tre par. Det jag älskar med de är att de är höga men samtidigt bekväma att gå i för att vara så höga. Och med det sagt klickade jag hem ännu ett par, nämligen dessa på bilderna. Så snart äger jag fyra par. Med Lita Cleata kan jag lysa i mörkret, man kan nämligen tända klacken, hur fräckt är inte det? Jag föll dock för den transparenta klacken, och sen visade det sig att den går att tända (man kan se strömbrytaren under skon).
/PQ

Super Nintendo

Vissa par går på bio, vissa par äter finmiddag på restaurang och andra spelar tv-spel. Hur kul som helst. Vi skulle banne oss klara Donkey Kong innan helgen var slut å det gjorde vi. Vilket superteam vi va och är. Fast älsklingen var då lite mer skillad än mig, han spelade ändå det när han var liten. Nästa gång får det bli nåt annat spel. Funderar själv på att skaffa en konsoll, typ Nintendo Wii, bara för att jag älskar Mario.
 
Nu blir det en snabbdusch å sen iväg till jobbet.
/PQ

Life begins at the end of your comfort zone

/PQ

En gyllene helg

En helg hos svärföräldrarna och älskling å självklart världens sötaste hund Bruce som bara blir större för varje gång man ser honom. Blev mycket bus med den här goshunden. Det blev en tur till skogen på lördagen för svampplockande å Bruce hängde med för att hålla koll på oss.
/PQ

World Class

Har kollat å provat en del gym den senaste tiden å nu till sist hamnade jag här. Dyrast av alla, men värt, då det framförallt ligger nära mig å att de har bra maskiner och verktyg, stora delar är renoverat å de håller på än. Så stället är väldigt fräscht. Dessutom gjorde jag en god gärning på köpet då jag tog över en kompis kort. Trevlig personal också, det tycker jag är viktigt. Blir en sväng dit nu. Sen tar jag helg.
/PQ

Angry birds by Lumene

Var bara tvungen å köpa den. När jag stod å tittade på den här i butiken så ställde sig en liten kille å tittade på andra saker på hyllan, så, det är jag å kidsen. Den doftar ljuvlig hallon, det gillar jag!
/PQ

29:e september 2013

Sju röda rosor från älsklingen på våran halvårsdag. Och middag blev jag också bjuden på, självklart en hemlagad sådan, för min man kan! Jag känner mig otroligt lyckligt lottad som träffat en sån fin kille. Och jag hoppas på många fler halvår tillsammans. Puss!
/PQ

Älskar hösten!

Fotograf: Hans K.
/PQ