Hello!

Den anlände redan igår, det gick väldigt snabbt. Kommer användas flitigt, dock inte som vardagsparfym då jag tycker den är lite finare. Den här blir en helg-/festparfym. Och kortet är taget av mig.
/PQ

Chloé Eau de Parfum.

Nu när lönen kommit så kände jag att jag äntligen kunde spendera en liten del av den till den här parfymen jag längtat efter ett tag. Den doftar verkligen gudomligt gott.
/PQ

Västkusthelg.

 Haft en underbart mysig helg på västkusten. Fler bilder kommer senare.
/PQ

En lördag i Katrineholm.

Då går man å kollar gamla grejer på Godsmagasinet, finns massa spännande saker där. Bland annat hittade jag en stor planch om en undersökning om idrott och alkohol från 1921. Avslutar turen med lunch på Kolgrillen, första gången jag äter där, helt okej mat. Mätta å belåtna åkte vi å storhandlade.
 
Och nu är det måndag igen å snart bär det av mot jobbet. Hon som jag ska ersätta har gått på semester, det är nu upp till bevis om jag har lärt mig allt jag behöver under upplärningen som jag fick i tre veckor. Är faktiskt inte ett dugg nervös, finns ju kunnit folk man alltid kan fråga om det krisar.
/PQ

Lets play!

Vi sommarjobbare körde en pizzatorsdag på Stadsparken innan jobbet. Och innan pizzan lekte vi lite i parken å njöt av solen. Efter pizzan cyklade vi till Ica för att handla lite godis å några plockade ihop sin middag i salladsbaren.
/PQ

Söderköping.

Eftersom älsklingen aldrig varit på Smultronstället i Söderköping så åkte vi dit så jag kunde bjuda han på glassen där. Och så vandrade vi uppför Ramunderberget också för att beskåda utsikten. Sedan spenderades resten av helgen i Linköping. Hade en underbar fredag å mysig helg.
/PQ

Skratt.

Alltså, jag trivs så bra på mitt jobb just, vi är ett så gott gäng å vi har alltid så sjukt roligt. Man ser alltid fram emot att gå till jobbet. Främst är det för att det är sommarjobbare, en massa folk i ens egen ålder, man är på samma nivå å liksom förstår varandra. Imorgon ska vi äta lunch tillsammans innan jobbet, så bäst att lägga sig nu så man orkar upp. God natt!
/PQ

På stranden.

Spenderat några timmar på stranden idag, så välförtjänt. Har av nån anledning lyckats sola högerarmen mer än den vänstra, så högerarmen är bra mycket brunare. Ska tydligen va fint väder imorn å på tisdag, så man kanske får passa på att steka lite till i solen. Annars har jag kört en himla massa bil å gett mig ut på både mindre landsväg och stadstrafiken för första gången, gick ganska bra faktiskt. Nu får man ladda för ännu en arbetsvecka och på fredag har jag min andra körlektion å efter det åker jag söderut till älsklingen min. Längtar redan...
/PQ

En lördag.

Rätt gött å bara få vara ledig, kolla serier å hänga i solen. För efter första arbetsveckan åkte jag på Summerburst å helgen efter det var det midsommar, å nu senaste Bråvalla, så inte mycket vila har det blivit på senaste. Idag har jag varit nere på stan å strötittat på grejer (hängde mest på moder å syster), sen satte vi oss ner i fina Stadsparken och luncha i solen. Efter det blev det av att handla. Imorgon ska det bli 28 grader å sol, ni vet var ni hittar mig.
 
Nu dricker man te å tänker på min fina. Saknar dig!
/PQ

Bråvalla 2013

Ghost.
Att gå på festival är kul...
Rammstein.
Rebecca & Fiona.
John de Sohn.
Albin Myers.
 
Tog en sväng i den här maskinen också.
Ölbong.
Nicky Romero.
Mando Diao.
Avicii.
Det var en blöt å extremt lerig helg, men kul hade jag. Man blev aningens slö när det regnade så mycket så man hoppade över några band man annars nog hade sett å myste i tältet istället. Jag kommer definitivt komma tillbaka nästa år, å hoppas då på mindre lera å att Bråvalla tagit in mina önskan på band jag vill se nästa år. Bra gjort FKP Scorpio!
/PQ

Måndag.

Jag har varit på Bråvalla å nu jobbat 11,5 timmar på det och så har det hunnit bli juli. Tiden bara flyger iväg känner jag. Är mer än trött nu, vet knappt vad jag heter. Får se om jag orkar upp å lägga upp lite bilder från helgen (tror knappast det). Sova först av allt nu. God natt!
/PQ