Vårjacka mitt i vintern

Snön är i princip borta nu (bilden togs för en vecka sen) och man kan gå i uppknäppt vårjacka utan att frysa, det känns helt sinnes med tanke på att det brukar va som kyligast nu, den globala uppvärmingen märker man verkligen av, snart kommer vi väl inte ens ha vinter, iaf inte i södra Sverige, för mig gör det inte så mycket att slippa kylan, men det ger ju konsekvenser. Men det ska vi inte gå in något djupare på.
 
Jackan hittade jag på herravdelningen, är i storlek M, jag var bara tvungen att ha den när jag såg den, äntligen en baseboll-jacka utan massa krås, märken eller bokstäver å annat bös. I ull är den med, så bra grejer det. Använt den varje dag sen jag köpte den, kan väl säga att det är mitt favoritplagg just nu. Den är ju lite stor, men det är fint. Har också kommit fram till att om man vill hitta nåt vettigt plagg så går man till herravdelningen, finns mycket mer fint där än på damavdelningen oftast, i alla fall när det gäller skjortor, jackor, koftor å andra tröjor och mössor; inge krås å andra dumheter.
 
Annars, varit på gymmet en sväng, cyklade i 20 min och körde lite mage, sen simmade jag 42 längder i simbassängen, känner mig sjukt hurtig, så skönt att få svettas å röra på sig. När jag åker till västkusten igen så får det bli löprundor istället, för deras badhus är litet å känns äckligt å tycker egentligen att gym är obehagligt att vistas i.

Imorgon får jag äntligen åka till fina Stockholm! Om inte mitt sällskap har sjukat ner sig totalt nu. Febern verkar inta mångas kroppar nu...
/PQ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback