Grillat, rosé, sol och mysigt sällskap

Igår va vi några från laget och grillade, drack rosé, spelade spel och snackade skit i kvällssolen. Hur mysigt som helst. Något som nog kommer att upprepas ett x antal gånger under den här sommaren. Tack alla inblandade för en underbar kväll!


/PQ

22 år gammal


Och så blev man ett år äldre. Och har jag blivit visare? Jo, det skulle jag faktiskt säga. Under det senaste året har jag lärt mig otroligt mycket och växt som person. Mycket personligt har hänt som jag tagit itu med, vilket jag är grymt stolt över, jag kan om jag vill! Och jag är gladare än någonsin. Livet är för kort för att gå runt å va sur å deppa. Lägg energi på det som gör dig glad, eller det som är värt att lägga energi på. Människor som bara drar ner dig i skiten, glöm dom!

Sen måste jag säga att den här födelsedagshelgen har varit den bästa på länge. Att få umgås med helt underbart goa människor i en underbar stad. Det har varit obeskrivligt bra. Förutom bakfyllan som jag kämpat med hela dagen, men det vare lätt värt. Vilken kväll å natt... det är nåt jag kommer att minnas.

Nu, sova. Tidigt tåg imorn mot västkusten igen och skolan å verkligheten.
Kärlek och fred!
/PQ

Löparskor inköpta


Jag önskade mig ett par löparskor i födelsedagspresent (fyller 22 år på söndag), så jag å mami var på stan idag och kollade efter ett par. Hittade dessa skönheter (varför måste alla sportgrejer alltid va så fula?). Adidas, grymt sköna är dom. Det skall tydligen bli en ganska så hård försäsongsträning för oss, så det kommer bli mycket löpning och styrketräning nu i sommar. Det blir att börja direkt när jag kommer hem till Uddevalla igen. Otroligt peppad faktiskt, för nu jäklar ska jag bli mer fit och bättra på konditionen.

Hej tränad kropp!
/PQ

En helg i Helsingborg

Varit i Helsingborg i helgen och träffat goaste tjejerna. Det är inte ofta man träffar dom längre, då alla bor på varsitt håll. Jag har hursom haft en underbart rolig och mysig helg. Tack för allt! Men snart ses vi igen.


Amanda gjorde sushi till oss. Sjukt gott!

Kollar på youtube-klipp.

En öl på Mogwai.

Lunch på Big Buddha. Vi visar våra vika-servetter-skills.


Blev mättare än mätt på den underbara maten.

Körde några rundor biljard.

Tacoskväll.

Efterrätt=ölspel, vin och jordgubbar.

Brunch på Mezo.
/PQ

1,5 dag kvar

Tidig torsdag morgon är WB påväg mot Danmark för årets roligaste händelse, Marselisborgs Cupen i Århus. Har packat handduk och en sovsäck... så borde ta tag i å packa resten, vilket jag skall göra nu. Och sen sy färdigt Saras one-piece också. Känner att jag behöver använda tiden effektivt nu, så kanske jag blir trött sen med så jag kan sova. Plus att jag verkligen måste tvätta imorn förmiddag, så det jag packar ner skall va rent. Vilket leder till att jag måste skjuta på skoldagen lite, men tur att det är chill med det.

Bara att börja nu då.
/PQ