Bästa dagen
Nu kan man sova gott. Och ledig imorn är man också.
/PQ

Jeffrey Campbell


Snart är de mina! Äntligen får jag bli ägare till dessa skönheter, och det blir inte det sista paret kan jag lova. Tack skatteåterbäringen som gjorde det möjligt.
/PQ

Hetsig dag och tunga lyft på jobbet

Idag var en sån där dag då allt bara blir en enda röra, allt blir kaosartagt och folk skäller på varandra hit och dit. Kan ingen bara chilla och faktiskt tänka att sommarsäsongen har börjat och det är många nya sommarjobbare, såna som jag alltså, som inte jobbat i 5 år och är 110% rutinerad. Lite överseende borde man lära sig att ha, tycker jag iaf. Förutom det så flöt det på rätt bra.

Att lasta pallar fulla med dricka i backar var också en sån där del där dom kunde satt världens starkaste man på, då skulle allt bli fixat snabbt som bara den. Men vilka armmuskler jag kommer få nu, behöver inte alls gå på gymmet å lyfta skrot. I all denna tunghet å lite klanthet så tappade jag en vinflarre, sånt som händer. Så det stank vin i hela kylen, men jag var duktig å torkade upp allt. Plus att jag klämde min arm mellan två backar, alltså när jag skulle lägga en back på en annan och ni vet när en bit hud hamnar i kläm... som att någon nyper en riktigt jäkla hårt så man blir alldeles blå, ja, så var det.

Sen kände jag mig alltmänt förvirrad men mitt pålitliga undermedvetenhet skötte nog resten så allt flöt på bra. Med några få tillsägelser, sånt man får ta som nybörjare, fast man kan ju komma med en snällare ton. Men jag är inte nån som tar skit, så borstar av det som lite damm på tröjan.

Imorn blir det jobb igen, dock bara halvdag. Sen hem en snabbis och dra vidare för lite grill och mys.

Sova nu.

Jag saknar min mamma otroligt mycket nu, och resten av familjen, att alla är hemma förutom mig... vad gör man inte för att utöka sitt cv och sina meriter. Livet!
/PQ

Fotbollsträning

Trots att jag inte varit på en riktig fotbollsträning sen jag var 15 så satt lite av tekniken kvar ändå och några mål blev det med. Det enda som saknas är konditionen, inte konstigt att man hade en så fast och snygg kropp när man spelade då, vad- och rumpmusklerna smalnade rätt snabbt så fort man la av. Det vore fint å få de tillbaka, inte för att nåt typ hänger på min kropp nu (tack mamma och pappa för de bra generna), men man kan ju alltid bättra på allt.

Kul var det iaf. Huvudet värker lite efter all nickande, då man är ovan, och trampade lite snett med högerfoten, den får alltid stryk, stukade ju den i feb/mars nån gång, har fortfarande känningar i den, inge kul alls. Överlag, rolig träning. Om jag återkommer vet jag ej. Vi får se.

Vila nu och jobb hela dagen imorgon. Skönt. Rastlöshet är det värsta jag vet.
/PQ

Back to the old routines

Min HTC Desire har gjort sitt, alltså blir både instagram och twitter svårt att hålla uppdaterad, och att twittra från datan är inte samma grej. Så nu använder jag min gamla mobil som man kan fälla ihop, från antiken känns det som, då man bara kan ringa och smsa och ta suddiga bilder. Skärmen är en fjärdedel så liten som HTCn och att skriva sms tar evigheter och inboxen blir full på 10 sms. Tänk att man klarade sig med den i flera år förut och nu känns den bara helt hopplös.

Det lite charmiga med det hela är att man inte kan surfa och sådant. Det får mig att tänka på barndomen, då man bara kunde vara på dagarna, utan att tänka på facebook och andra moderniteter, och man satte sig inte vid datorn förrän man kom hem från skolan.

Och nu håller datan på att lagga, hur ska man få kontakt med omvärlden då?
Så här kommer jag inte kunna orka ha det, så blir väl att spana in en ny mobil, vad rekommenderas?

Fast nu när jag inte har nåt annat att uppdatera så får min blogg lite kärlek igen.

Ikväll blir det fotbollsträning, prova på lite, och för att hålla igång konditionen innan innebandysäsongen börjar igen. Ska bli spännnade att se hur det här går, var ett tag sen man tränade fotboll, tror senast var på högstadiet nån gång...
/PQ

O.P.I - Nothin' mousie 'bout it


O.P.I gör det igen! Och nu en rosa serie, inspirerad av Minnie Mouse. Visst är den här bara för söt? Jag vill ha!!
/PQ

Dålig uppdatering

Börjar kännas som ett heltidsjobb när man måste hålla igång både facebook, Twitter, instagram och bloggen. Och just nu har instagram och Twitter blivit prio ett, för att det är mest inne känns det som. Och folk följer hellre mig där än här, också för att det är enklare och lite roligare, för det tycker till o med jag. Att få information i korthet liksom. Men i sommar skall jag ju göra massa roliga saker så då kommer det hända lite mer saker här. Skall försöka tänka på bloggen med så ni läsare inte försvinner från mig. Det är ni som gör att jag vill skriva.

Ha det bra så länge!
/PQ