Uddevallakalaset

Min första och säkert den sista. Dock jobbade jag alla dagar och fick inte chansen att uppleva de dagliga aktiviteterna, vilket jag hade velat, då det var en hel del spelningar och säkert massa annat kul.

Hela helgen slutade dock otroligt oväntat, sånt som bara inte händer, fast det hände och vad som hände? Ja, det kan ni ju spekulera om. Något så där ovanligt, så man inte vet hur man ska bete sig. Har fortfarande inte riktigt förstått att det faktiskt va på riktigt. Men det var hursom sjukt trevligt.

Jobba imorn. God natt!
/PQ

Woops!

Klickade just hem det här sockersöta nagellacket som jag längtat efter. Booyaah!
/PQ
 

Såååå sjukt lycklig!!

Hämtade ut dessa raringar igår. När Nelly hade 20% rabatt på sina Jeffrey Campbell, var det absolut ingen tvekan om att jag skulle slå till. Och dessa UNDERBARA SPIKE, som jag längtat efter att få bli ägare till ett par. Lätt värt varenda krona. Två par JC på knappt två månader... jag har hittat min nya investeringkälla. Jag är bara så sjukt glad över dessa. Nästan så att man aldrig vill ta av sig dom. Ikväll blir det premiär för mig å mina nya älsklingar på grill-/smyckespartyt hos Emelie. Oj vad flickorna kommer bli gröna av avund.
 
Och ja bilden har jag tagit och ja det är mina ben också.
Ha en trevlig kväll!
/PQ

ELLE och Marshmallows till frukost

Augustinumret av Elle dimpade ner i brevlådan i torsdags, och med den följde en pocketbok. Den låter och känns som en sån där typisk tjejbok, plus att den är rosa också. Jag är ingen person som läser böcker, fast har flera gånger funderat på att göra det (som med allt annat). Så nu när den här kom tänkte jag att det nog va ett tecken på att jag borde börja. Ikväll får bli min bokläsardebut. Vi får väl se hur den historien fortgår... denna bok känns som en bra början i alla fall, så där lättläst, dock inte så sugen på en smörig kärlekshistoria, men vi får väl se.
/PQ

Spontanitet

Allt började med en resa ner till Göteborg för att se The Shins i måndags, de var sjukt grymma, många band och artister blir sämre live, men inte dom, de levererade. Ville inte att konserten skulle ta slut. Och ännu bättre blev det sen, för oss i publiken, när de slängde ut den fulla tjejen som hoppade och knuffade på alla oss, hon fick onda ögat av de flesta och en utskällning, vilket hon tydligen inte brydde sig om. Sen hittade vi henne däckad på Burger King, när vi skulle fixa nattkäket. Natten spenderades sen med massa tjöt och en kopp te med gänget, tills vi till slut landade på en dubbel Hästens säng allihopa. Mysigt värre.

Tisdagen började med en ordentlig mysfrukost i solen. Och eftersom alla var lediga bestämde vi oss för att spendera hela dagen i Göteborg, onödigt att slösa bort en sådan dag. Så det blev lite solande på ett berg, massa god glass, sen lunch på en vegetarisk restaurang och ett besök på Liseberg för att se Carl-Einar Häckner. Veckan kunde inte börjat bättre. Länge sen man hade sådana mysdagar. Man får verkligen passa på när det oftast regnar här på västkusten.

Och den här helgen är jag ledig från jobbet för en gångs skull, och pricken över i:et är att min underbara familj kommer på besök. Saknat de otroligt mycket! Lite ensamt å va utan dom å att de bor så långt bort. Men snart är de här och det blir en sen middag på Chili Thai.

Hoppas eran helg kommer bli lika mysig som min!
/PQ

Vila

Att jobba fredag, lördag, söndag plus partaj mellan dessa dagar har tagit hårt på en, och äntligen får jag sjunka ner i sängen framför tv:n med godis, chips och dipp. Som jag längtat. Och ledig på måndag, så kommer bli en lång sovmorgon för att sen åka till Göteborg och se The Shins och troligtvis blir det en helkväll där med. Så på't igen. Är det sommar så är det.
/PQ