Vart tog värmen vägen?

Igår morse fick jag skrapa rutorna på bilen när jag skulle hem. Alltså, vad hände?
/PQ

Nattskift.

När jag klev av mitt första nattpass någonsin på måndagmorgon så hade jag varit uppe i nästan ett helt dygn. Och nej, det gick inte att vända på dygnet under helgen. Det har gått ganska bra att jobba, förutom att man börjar bli konstig i huvudet vid tretiden och mer eller mindre går på reservenergi. Men, det värsta är ändå att köra 4,5 mil hem efteråt på morgonen, helt slut. En trafikfara är vad man blir. Tur att det är ljust ute, för då blir det inte lika ansträngande som om det skulle vara mörkt. Ska köra i två dagar till, sen får jag förhoppningsvis samåka i två veckor. Trots att min kropp är helt slut så är det svårt för mig att sova mitt på dagen, det känns bara som att jag vilar ögonen lite. Vilket gör att det känts som att jag varit vaken i tre dygn nu.
 
Att jobba natt kommer nog aldrig att bli min grej. Jag behöver min skönhetssömn och den måste ske på natten, både min hälsa och känsliga hy gillar inte att vara vaken på natten.
 
Halva veckan är iaf gjord och snart är det dags att bege sig till tredje passet för veckan.
/PQ

Korta och smalna av

Köpte ett par ljusa jeans för ett par veckor sen på KappAhl (äntligen hittade jag jeans som passar min konstiga kroppsform), satt som en smäck, men de börjar redan bli slappa trots att jag tvättat dom. Tror det är träningen som ger mer å mer resultat, för jag provade gamla byxor å alla de är för stora i midjan å över höften. I alla fall, så är byxbenen alltid för långa för mig, så kortade av 5 cm och sydde in byxbenen 3-4 cm så det smiter åt runt vaden och ankeln, för det tycker jag är snyggast när det gäller jeans.
 
Nu ska jag försöka hålla mig vaken länge för att förbereda fysiskt för nattskift på söndag. Från dag till natt... låter inte helt lätt i mina öron. Ska ändå försöka njuta av den korta helgen och göra så mycket som möjligt, för det lär jag inte orka med nästa vecka.
 
Ha det fint hej!
/PQ

8 veckor

Om 8 veckor står vi där igen, på Gärdet och dansar i alldeles för några plusgrader. Därför hoppas jag på bättre väder i år. Sen har vi bokat en fin lägenhet ute i Hammarby Sjöstad med takterrass, som vi hoppas kunna spendera många timmar på. Annars tycker jag att det är klena bokningar i år, jämfört med föregående år, trots att det är 5-årsjubileum i år. Till och med Bråvalla har bättre bokningar i house-genren; Calvin Harris, Krewella, Dada Life, Cazzette, Steve Aoki, Rebecca & Fiona och många fler... Men, det blir vad man gör det till, och jag vet att helgen kommer bli fantastiskt ändå då man har goaste sällskapet.
 
Skönt med helg nu, för denna kvällsvecka på jobbet har varit riktigt jobbig, ska bli skönt att få jobba dag igen. Men sen väntar tre veckor natt... ska bli spännande att se hur jag funkar som människa under de veckorna, då jag aldrig nånsin jobbat natt.
 
Trevlig helg!
/PQ

H&M ❤️‍ Coachella

H&M Loves Coachella har så många snygga plagg. Men det fick bara bli en klänning. Den är så himla fin och kommer passa varma sommardagar perfekt. Hade velat ha en storlek mindre (men 34 va slut), då den är stor runt bysten, men eftersom det är axelband så gör det inte så mycket.
/PQ

Långfredag.

Jobbat övertid idag och efter det hämtade jag ut mitt paket från Apotea med massa gosaker i. Naturliga och ekologiska produkter. Nu blir det gymmet.
/PQ

2 år 👫

I söndags var det exakt två år sedan vi bestämde oss för att bli ett par, och jag har inte ångrat en sekund över att få äran att vara din flickvän. Hos dig känner jag mig trygg, hos dig känner jag mig älskad.
/PQ