Högskoleprovet.

På lördagmorgonen ringer klockan på mobilen 6.55... fast jag ställde klockan på 6.40. Så jag måste ha tryckt på snooze, fast det är inget jag minns. Kliver upp ur sängen och drar upp persiennerna och ser att det ösregnar. Typiskt, alltid när man ska göra något viktigt. Gör mig i ordning och äter sedan min gröt. Tar på mig min kappa men inser direkt att det nog är en dum idé i detta väder, så drar på mig regnjackan istället.
 
Hoppar på cykeln. Ska möta Jimmy vid rondellen. När jag kommit halvvägs får jag en känsla av att jag glömt något... när jag nästan är framme kom jag på att jag har glömt mitt leg. Cyklar med eld i baken hem direkt å samtidigt ringer J för att säga att han kan åka iväg så länge. Men jag hade visst god tid på mig.
 
När klockan slår 9.00 höjs pulsen och koncentrationen är på max. Huvudvärk och magont var ett genomgående symptom under hela dagen, jag tror jag tänkte så hårt att jag fick huvudvärk å den sitter kvar än. När jag fyllt i den sista rutan på svarshäftet kommer ångesten över om jag nu f*n tänkt rätt och gjort rätt. För man gick ju genom dagen som en maskin kändes det som. Kl. 17.00 skulle facit släppas, vilket jag både längtade efter och fruktade.
 
Ska hämta min cykel som står parkerad precis utanför, under tiden passerar en gammal klasskamrat från högstadiet som jag inte sett på år och dar, och vi utbyter några ord. När jag börjar rulla cykeln så låter det konstigt, bakhjulet är helt platt; punktering *suck*.
 
När jag väl är hemma så hoppar jag in i duschen för att få bort den svettiga tenta-looken (om den nu finns). För att va fräsch vid middagen på Rhodos med efterlängtade vänner. Självklart va jag tvungen att jämföra mina svar med det facit som släppts innan middagen. Och ja, det gick bättre än vad jag hade förväntat mig. Vilken lättnad. Men de tog bort den delen som jag tror jag va bäst på, hade varit kul å få veta hur många rätt jag hade där.
 
Så nu är det bara och vänta till den 24 november. Då mitt riktiga resultat kommer.
/PQ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback