KÖRKORT

I tisdags klarade jag uppkörningen och blev därmed med körkort, vilket jag skulle då fira med att ta bilen till jobbet, vilket jag gjorde. Och Jimmy fick äran och bli den första som jag fick skjutsa också (att han ens vågade). Känns superkul. Passar perfekt nu när vintern kommer, så man slipper gå eller cykla överallt. Vilket också var min plan; att fixa körkortet innan snön kommer. Vilken frihetskänsla måste jag säga. Så nu slipper jag tänka på det här. Redan för länge sen så bestämde mina föräldrar att jag skulle köra ut de till tågstationen då de ska ut å resa i december. (Ja, känn pressen.) Skönt att man nu faktiskt kan göra det å att de trodde på mig.
 
Fick avin för körkortet idag också, så får väl ta å hämta den imorgon. Åh, körkortet i handen... längtat efter det. Nu slipper jag äntligen bära runt på stora passet.
/PQ

25:e November.

Gick upp klockan sex idag, för att jag hade min sista körlektion strax över sju. Kan inte ens komma ihåg senast jag gick upp den tiden en måndagmorgon. Det är liksom fem timmar tidigare än vad jag brukar gå upp, för min dygnsrytm är ju som sådan då jag jobbar kväll. Så idag kommer å bli en lång dag. Kommer hinna bli trött innan jobbet ens börjat. Gick liksom upp samtidigt som min moder som jobbar dag. Förövrigt så är det den 25:e, med andra ord löning. Så nu kan man börja shoppa julklappar.
 
Just det, jag klarade körkortsteorin i torsdags också, det va så sjukt j"#¤% gött. Så nu kan jag nästan ta på körkortet... åh vad jag längtar tills den sista delen är avklarad också. Många säger att jag inte borde berätta vad som händer under tiden när jag övningskör, för saker kan ju gå åt helvete, men, jag känner mig rätt säker å att misslyckas är mänskligt, jag menar, ingen kommer å se ner på mig bara för att jag kuggar en uppkörning exempelvis.
 
Sen har jag fått förlängt på jobbet, alltså måste jag sy en klänning till julfesten fredagen den 13:e. Livet går bra nu. Det finns inte så mycket att klaga på faktiskt. Jag har ett bra jobb, är omringad av fina människor och en älskling som bara öser kärlek över mig. Jag är lyckligt lottad.
/PQ

Sista arbetsdagen.

En dag kvar på jobbet innan det blir helg. Känner mig lika trött som den här söta vovven. Alltså, man smälter ju när man ser honom. Han är som ett livs levande gosedjur.
 
Den här helgen blir det dock inte så mycket vila då det bär av till Tallin å en massa båtåkande, ja kryssning ja. Så tänkte skriva en packlista nu snabbt innan jobbet. Missar också övertid i helgen, vilket är synd, för att istället tjäna en extra slant så blir det å spendera istället. Har alltid dålig tajming med saker. En godispåse ska hinna inhandlas också, så man klarar av dagen. Tjing!
/PQ

Risk 2.

Det var en rolig dag å väldigt givande faktiskt. Hur det skulle bli att köra på halt väglag var svårt å föreställa sig innan, men nu vet man. Och små knep har man fått som jag definitivt tar med mig. Provade också voltbilen, så åkte upp och ner och tog mig ut. Bara å vänta på uppkörningen å rubbet nu då.
/PQ