2013.

Jag kom ihåg förra nyåret, då jag tänkte på året som gått, jag hade en avsmak för 2012, av flera olika anledningar. Det var tufft. Jag hade aldrig haft så mycket motgångar som det där året. Staden, folket, skolan... Så på nyårsafton sade jag till mig själv att 2013 måste bara bli bättre, det ska bli bättre!
 
Så, nu när det bara återstår några timmar kvar av 2013, och jag ser tillbaka, så kan det här ha varit det bästa året av mitt liv hittills, mest produktiva också. Ja, vi kan börja med att jag tog min examen i januari, och i samma veva träffade jag den där fina killen som jag var otroligt nyfiken på. Han var lång, snygg, svår...
 
Fram till att jag flyttade tillbaka till Katrineholm i april var bara dötid. Aldrig haft så tråkigt. Ständigt jobbsökande och alldeles för mycket fritid. När flyttlasset sedan gick blev det ändå lite vemodigt, framförallt lägenheten som jag älskade så mycket. Fast vänta nu, under den här tiden utvecklade jag och den där fina killen en djupare relation, och ja, vi blev ihop, i mars.
 
När jag väl flyttade hem skrev jag in mig på körskolan direkt på måndagen, och hoppade på första teorilektionen samma dag. Strax därefter fick jag jobb på Ericsson och jobbar där ännu. Och jag trivs som fisken i vattnet på jobbet å bland mina kollegor.
 
Var också på min första riktiga festival, Bråvalla. Innan hade jag bara varit på cityfestivaler där man sover bekvämt på hotell. Tält, kissdoft, skräp, höga ljudvolymer alla timmar på dygnet, regnigt, lerigt, bag in box... det var sjukt skoj ändå.
 
Alltså, under 2013 har jag skaffat mig en examen, jobb, körkort, en massa bra å roliga minnen och en helt fantastisk pojkvän som jag kommer hålla hårt i. Förra nyåret fick jag en sms-puss, i år, kommer jag få en riktig nyårspuss. Bara en sån grej.
 
Underbara vänner.
Tränat bort 6 kg fett sen sommaren.
Summerburst.
Bråvalla.
Smultronstället i Söderköping.
Smögen.
Bröllop i Arboga.
Det är inte lite saker jag har hunnit med det här året. Är mer än nöjd över årets insats. Det blir vad man gör det till och jag ska göra mitt 2014 minst lika bra.
 
GOTT NYTT ÅR!
/PQ
 

Norrköping.

Experimenterade lite med photigrid i mobilen. Provade olika filter och clipart. Ja, jag älskar mustasch!
 
Har lagat mat nu, så inte syrran svälter när jag åker iväg till Norrköping. Får se om hon tycker att min är minst lika bra som morsans. Ska bli kul å få träffa gamla gänget igen. Blir att först ta en bit mat på Världens Bar för att sedan slåss om titeln som bowlingdrottning.
/PQ

Firmafest - Fredagen den trettonde.

Blev som vanligt, bara bilder från förfesten, som också alltid är roligast. Kändes som att man blev in i en nattklubb hos F. Det var ljusslingor i både rött å blått och överallt i lägenheten låg det ljusstavar. Och i vardagsrummet satt det en strobe å blinkade också. Festligt värre. Sen på kvällen bar det av till Safiren, där det bjöds på julbord och livemusik. När klockan närmade sig tolv och livebandet slutade spela gick vi till Harrys å dansade vidare. Riktig rolig kväll. Nu ser jag fram emot sommarfesten, om jag nu jobbar kvar då. Den som lever får se!
/PQ

Hörlurarna har kommit.

Snygga. Bra ljud. Nöjd. De hänger med mig till jobbet idag.
/PQ

Urbanears Bagis

 
Ja, är man knas i kroppen å måste va hemma å vila så får man nätshoppa lite. Har länge velat ha ett par färgglada hörlurar. Och nu låg de på kampanjpris, klart man slår till.
/PQ