Stickad ullklänning av Kling.

Älskar att den här klänningen är så enkel men ändå så sjukt snyggt! Synd bara att jag ej kan ha ull mot kroppen, annars hade jag klickat hem den på dirr och gått på gymmet lite till innan den åkte på.
/PQ

62.

Skulle köra ner saker till Linköping i fredags, så passade på att övningsköra till Norrköping då. Att köra hela vägen kändes lite för långt, men nästa gång kanske. Det gick iaf väldigt bra. Sen stannade jag såklart kvar för att umgås med älsklingen min. På lördagen spelade vi minigolf med andra turturduvor, det var både kul och underhållande. Jag matchade visst skor å boll utan att jag tänkte på det när jag valde färg på bollen, vilket också nog gav mig lite tur, för jag vann! Wohoh! Med 62 slag/putt/pet. Eller låt oss säga att det var ren skicklighet, ja, så var det!
(Sista bilden låna jag från H).
/PQ

Bröllop i Arboga.

Lämnade först av sötaste Bruce hos sin kompis Smilla. Sen blev det en timmas resa till Arboga. Jag lyckades inte fånga alla underbara stunder under vigseln, för det första satt man väldigt långt ifrån altaren, och för det andra sa prästen: Man skall njuta av stunden! Och gör vad man vill med hennes ord. Jag tycker kyrkor är fina men är ateisten själv. Borgligt bröllop kommer det bli när det är dags för mig, om den dagen nu nånsin kommer (jo, klart den gör). Det trevligaste var å träffa Hans släktingar; moster, kusinerna med sina respektive, vilka fina och glada människor. Jag trivdes verkligen. Det blev massa god mat å mycket dans. Superkul att jag fick va en del av en speciell dag.
/PQ

Tisdag.

Nu känner man att sommaren har gjort sitt å att det är dags för hösten att inta landet. Lägenheten blir svalare och att ta sig hem från jobbet på natten kräver en jacka på, annars fryser man. Jag välkomnar hösten! Så man kan få gå i sköna stora mysiga tröjor, tights å kängor, och ha tända ljus i lägenheten å mysa till en go film invirad i en skön filt. Åh!
/PQ

Njutaren.

Var å kollade hur det såg ut i city i helgen nu när det var Katrineholmsveckan. Känns som att allt minskas för varje år och nu har vi inte ens Kajrocken längre som brukade vara en höjdpunkt på hela året i den här stan, där det är massa lokala band som spelar och andra band från närorterna. Det saknar jag. Och mina platåskor... jag har använt de flitigt i sommar kan jag säga, bekväma å grymt snygga, tycker jag.
 
Annars, ja är man inne på elfte och sista veckan på jobbet, det har gått hur fort som helst. Folk har gått å kommit tillbaka från semestern i omgångar å snart är alla tillbaka igen. Så efter den här veckan får vi se vad som händer. Jag har nog haft den bästa jobbsommarn hittills, aldrig haft det så kul på jobbet som på det här stället. Många sköna å hjälpsamma människor... åh vad jag kommer sakna alla sen.
 
Dags att lägga sig å ladda inför jobbdag nummer två för denna veckan. God natt!
/PQ
 
 

En helg på västkusten.

Bättre sent än aldrig. Eller hur? De flesta bilderna är från trippen till fina Smögen. Ja, man skulle allt ha en båt och en sommarstuga där... Och på en utav bilderna kan ni se Roy's, vilket var där vi avnjöt en räkmacka, man dreglar ju bara av tanken på den. Får nog bli en räkmacka i veckan nu bara för det.
/PQ